Respodden

Sandy Stadelmann reste halva jorden runt helt själv för att dokumentera sina upplevelser i podd och vloggform. Målet med Respodden var att uppmuntra och inspirera andra unga till att våga resa själva, men också att våga i livet!

“Respodden - ett av mina MESTA producentprojekt, so far. Vilket äventyr det var, att genom lurarna få följa Sandra runtom i världen och ta del av hennes oerhörda upplevelser. Många skratt, mycket glädje, några tårar. En av de större utmaningarna hon stod inför var att bibehålla tillräckligt mycket ork och energi för att vid varje destination samla på sig tillräckligt mycket relevant och rikt material för ett fullgott avsnitt. Det gjorde hon med bravur. Sandra, det var en ära att göra det här med dig. Tack för att jag fick följa med.”
— Jennifer De Waard, Digital Producer, Bauer Media Group AB
Inspelning av Respodden, Kambodja.

Inspelning av Respodden, Kambodja.

Sandy & Zäta Podcast

I Sandy & Zäta Podcast vill vi bidra till positiv förändring. Tillsammans med kända och okända gäster diskuterar duon aktuella frågor som kroppshets, jämställdhet och inkludering men också kärlek, miljöhot och att resa själv.

Tillsammans med Therese Zätterqvist.  Foto: Kajsa Göransson.

Tillsammans med Therese Zätterqvist. Foto: Kajsa Göransson.

Jättebra avsnitt som vanligt!! Det som gick runt i mitt huvud när ni pratade om kärlek var en fras som ofta lugnar mig när jag hamnar i mitt dejtingliv “Where there’s love, there’s no question”. Går alltid tillbaka till det när jag har funderingar över män, så enkelt å så bra! Kärlek till er superkvinnor, ser fram emot nästa avsnitt!
— emma, lyssnare