Träning, hälsa & motivation

JUNI 29, STOCKHOLM

En heldag i Stockholm lördag den 29/6 där du får lära dig om träning, hälsa, kost och får inspiration till att må ditt bästa jag år 2019. Tillsammans med olika experter inom specifika områden får du övningar, verktyg, motivation och kunskaper att ta med dig hem för en bättre hälsa på alla plan. Målet är att hitta inspiration och balans till välmående i vardagen, samt skapa nya vänskaper att träna ihop med :) 

Inga förkunskaper krävs - kom som du är!

sandy stadelmann träning barcelona.png

OM SANDY STADELMANN

Sandy har satt som mål att bli sitt starkaste jag år 2019 på både in och utsidan. Hon vill bjuda in dig till att inspireras tillsammans med likasinnade och förverkliga dina personliga målsättningar.

De senaste åren har hon skapat olika projekt för att motivera andra till att bli sina bästa vänner, lita på sin egna förmåga och våga vara sig själva.

SCHEMA

LÖRDAG 29/6

  • 08.00: YOGA: Vinyasa Flow med Stina Lönnkvist på Clarion Hotel Amaranten, Kungsholmen

  • 09.00: Gemensam frukost & introduktion

  • 09.30: WORKSHOP med Sandy: Hur kan vi bli våra bästa jag?

  • 10.30: INTERVALLER: Styrka med Mia Rodhborn

  • 12.00: Gemensam lunch (en fräsch & god lunch från Mathem)

  • 12.30: GRUPPÖVNING med Sandy: Vad betyder ansvar? Vem är jag och vem vill jag vara?

  • 14.00: STYRKA: Skivstång med Mia Rodhborn på House Of Shapes, Hornstull

  • 15.00: DANSPASS: AfHo med Maria Cajdert på House Of Shapes, Hornstull

  • 16.00: DISKUSSION: Vad tar jag med mig hem?

  • 16.30: AVSLUT

mia rodhborn träning sandy stadelmann.png

OM MIA RODHBORN

Mias träningsresa började på Visby Träningscenter för snart 30år sedan och efter 25år i Stockholm så har hon bl.a. hjälpt Riksdagen, SVT och TV4 att komma i form, drivit gym/rehab på Södermalm och i Saltsjöbaden, samtidigt som hon kontinuerligt vidareutbildat sig till bla STAC Elittränare, diplomerad coach, Hälsopedagog på Lillsved, Kommunikation och Förändringsarbete, gruppledare i Cognitive Relational Group - och 2015 hade hon äran att belönades med Guldhjärtat som årets grupptränare.

Mia brinner för hållbar träning och att jobba utifrån sina förutsättningar och därifrån bli sitt bästa jag.


maria e.png

OM MARIA CAJDERT

Maria Cajdert är utbildad dansare, har jobbat som dansare, koreograf och lärare innan hon hittade in i gruppträningssalen. Maria är en del av Svenska Nike Teamet och har varit aktiv i gruppträningsbranschen sen 2002. Hon är AfHo Master Trainer, ett koncept som hon brinner för både som presentatör och utbildare. Maria jobbar för att få människor att tycka om sig själva och vara bekväma i det dom gör. Hon tror på att träning ska vara roligt. Prestigelöst. Det finns något som passar för ALLA. Det gäller att våga slänga sig ut, öppna hjärtat och vara mottaglig bara. Och vissa behöver en liten knuff i rätt riktning.
Förutom gruppträningen så gillar hon styrketräning och säger JA till det mesta. Allt från extrem hinderbanor till halvmaror.
Allt som hon inte behärskar eller är bra på ser hon som utmaningar men också något som utvecklar henne som atlet och person.

Mer Info

Denna heldag ger dig verktyg, kunskap och inspiration till att bygga styrka både på in och utsidan. Du får olika träningspass, en workshop, en föreläsning där vi skapar en härlig gemenskap och kan inspireras av varandra! Vi lär känna nya träningskompisar och sätter nya personliga målsättningar för resten av året.

Vänligen maila oss med frågor och funderingar kring dagen :)

Pris

Max antal deltagare är 20 stycken och priset är 795kr. I priset ingår alla passen, frukost och lunch.