Träning, hälsa & motivation

JUNI 8, STOCKHOLM

En heldag i Stockholm lördag den 8/6 där du får lära dig om träning, hälsa, kost och får inspiration till att må ditt bästa jag år 2019. Tillsammans med olika experter inom specifika områden får du övningar, verktyg, motivation och kunskaper att ta med dig hem för en bättre hälsa på alla plan. Målet är att hitta inspiration och balans till välmående i vardagen, samt skapa nya vänskaper att träna ihop med :)

Inga förkunskaper krävs - kom som du är! 

sandy stadelmann träning barcelona.png

OM SANDY STADELMANN

Sandy har satt som mål att bli sitt starkaste jag år 2019 på både in och utsidan. Hon vill bjuda in dig till att inspireras tillsammans med likasinnade och förverkliga dina personliga målsättningar.

De senaste åren har hon skapat olika projekt för att motivera andra till att bli sina bästa vänner, lita på sin egna förmåga och våga vara sig själva.

SCHEMA

LÖRDAG 8/6

  • 08.00: YOGA: Vinyasa Flow med Stina Lönnkvist på Clarion Hotel Amaranten, Kungsholmen

  • 09.00: Gemensam frukost & introduktion

  • 09.30: FÖRELÄSNING: Om kost och hälsa med Louise Forsberg

  • 10.30: TRÄNINGSPASS: Cirkelträning med Sandy Stadelmann

  • 12.00: Gemensam lunch (en fräsch & god lunch från Mathem)  

  • 12.30: WORKSHOP med Sandy: Hur kan vi bli våra bästa jag?

  • 14.00: DANSPASS: Latin Cardio med Cristina Pomo på House Of Shapes, Hornstull

  • 15.00: DISKUSSION: Vad tar jag med mig hem?

  • 16.00: Avslut

OM LATIN CARIO

Ett fartfyllt konditionspass där vi dansar till härliga rytmer som till exempel: salsa, merengue, reggaeton, samba och bachata. Passet är anpassat för alla att kunna vara med. Denna klass är inte uppbyggd i block utan vi dansar låt för låt.

louise forsberg sandy stadelmann.png

OM LOUISE FORSBERG

Louise Forsberg är Beteendevetare och kostrådgivare. Tillsammans med Simon Forsberg driver hon Shape of Mind som har samlat allt under ett och samma tak - coaching inom träning, kost och KBT. Målet är hållbara vanor! Tillsammans driver de också Löpskolan som erbjuder högkvalitativ coaching på distans för löpare och triathleter.

Workshop “Just Do It?”

Det finns väldigt många råd kring vad vi ska äta och lika många om hur vi ska träna. Behöver vi verkligen fler råd?

Vägen till en hållbar livsstil går via huvudet! För att kunna följa goda råd behöver vi röja hinder och identifiera framgångsfaktorer, i termer av beteendemönster och psykologiska mekanismer. Den här workshopen innehåller delar av den metod som Simon och Louise arbetar med på Shape of Mind. Det är en tankeväckare på tema träning, kost och hälsa. Med bättre kunskap om hjärnan och mänskligt beteende kan vi göra det enklare att följa goda råd och uppnå en hållbar livsstil.


stinza.png

OM STINA LÖNNKVIST

Stina, eller Stinza som hon kallas på sociala medier, är en modern yogi som jobbar på att leva livet fullt ut. Stinas klasser är både stämningsfulla och lättsamma, med den perfekta balansen mellan energigivande flow och grundande närvaro.

Med en master i business samt erfarenhet som varumärkeskonsult och entreprenör, är Stina välbekant med kontrasterna i livet - och förespråkar att man inte måste välja ett fack eller en nisch utan får vara mångfacetterad. Du kan meditera med Stina i Spotify med Studio Stinza, lyssna på hennes podd Give a Fuck, läsa bloggen stinza.com eller flowa med DJ/yoga-konceptet Deep OM på festivaler och event i sommar.

Mer Info

Denna heldag ger dig verktyg, kunskap och inspiration till att bygga styrka både på in och utsidan. Du får olika träningspass, en workshop, en föreläsning där vi skapar en härlig gemenskap och kan inspireras av varandra! Vi lär känna nya träningskompisar och sätter nya personliga målsättningar för resten av året.

Vänligen maila oss med frågor och funderingar kring dagen :)

Pris

Max antal deltagare är 20 stycken och priset är 795kr. I priset ingår alla passen, frukost och lunch.