BLI DITT BÄSTA JAG - DEN 29/6

BLI DITT BÄSTA JAG - DEN 29/6

795.00

HELDAG DEN 29 JUNI, STOCKHOLM

Helgen arrangeras tillsammans av Sandy Stadelmann och Mia Rodhborn (PT & Crossfitcoach). Vi börjar morgonen med en timmes yoga på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm med Stina Lönnkvist för att sätta våra intentioner för dagen och komma ner i varv. Vi stannar kvar på Clarion Hotel Amaranten och äter en god frukost tillsammans som följs av en workshop med Sandy om hur man kan bli sitt bästa jag. Mia håller sedan i ett intervallpass där du både använder styrka och flås, inga redskap och ingen vana krävs. Ett roligt och svettigt pass!

Efter lunchen fortsätter vi bygga styrka med Mia och ett skivstångspass. Våga testa något nytt, eller få lite tekniktips! Vi går igenom marklyft, teknik och avslutar med en crossfit wod (Workout Of the Day). Alla kan vara med, nybörjare till dom med lite mer vana.

När dagen lider mot sitt slut fortsätter vi att svettas med Maria Cajdert (AfHo Master Trainer, dansare & Instruktör) och hennes peppiga AfHo danspass på House Of Shapes. Det är en lättsam dansklass i träningsform – med mycket energi, känsla och driv. Fokus ligger just på känsla och på att släppa loss, mer än på svåra steg. De starkaste influenserna är Afro och House (AfHo®).

Vi pratar i grupp om vad ansvar innebär och vem som är ansvarig för vad när det kommer till vårt egna välmående. Vi tränar, äter gott, möter nya träningskompisar och får ny energi att ta med oss hem. Läs mer om upplägget här. Inga förkunskaper krävs - kom som du är!

Hela dagen inkl. frukost och lunch för 795kr.

Max antal deltagare: 20st.

Maila oss vid frågor.

Quantity:
Köp nu