BLI DITT BÄSTA JAG - DEN 8/6

BLI DITT BÄSTA JAG - DEN 8/6

795.00

HELDAG DEN 8 JUNI, STOCKHOLM

Helgen arrangeras tillsammans av Sandy Stadelmann och Louise Forsberg (beteendevetare, kostrådgivare och grundare till Shape Of Mind). Vi börjar morgonen med en timmes yoga på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm med Stina Lönnkvist för att sätta våra intentioner för dagen och komma ner i varv. Vi stannar kvar på Clarion Hotel Amaranten och äter en god frukost tillsammans. Louise ger dig en tankeväckare på tema träning, kost och hälsa. Med bättre kunskap om hjärnan och mänskligt beteende kan vi göra det enklare att följa goda råd och uppnå en hållbar livsstil.

Efter en mysig och inspirerande morgon får vi igång vårt flås under ett cirkelpass med Sandy som du kan göra varsomhelst och ingen vana eller redskap krävs. Med peppig musik svettas vi ikapp och bygger styrka tillsammans.

Lunchen följs av en workshop med Sandy om hur man kan bli sitt bästa jag, därefter avslutas dagen tillsammans med Cristina Pomo som håller i ett svettigt och fantastiskt roligt danspass på House Of Shapes som kommer att få oss att le resten av dagen. Vi tränar, äter gott, möter nya träningskompisar och får ny energi att ta med oss hem. Läs mer om upplägget här. Inga förkunskaper krävs - kom som du är!

Hela dagen inkl. frukost och lunch för 795kr.

Max antal deltagare: 20st.

Maila oss vid frågor.

Quantity:
Köp nu